Herwerden Kiwanis Sponsorride is verlengd!

Herwerden Kiwanis Sponsorride is verlengd!

Beste (oud)-deelnemer/sponsor/donateur van de Herwerden-Kiwanis Sponsorride,

Vanwege de coronapandemie is de Herwerden-Kiwanis Sponsoride dit jaar een virtuele fietstocht in plaats van een live-evenement. Desondanks is inmiddels al een flink bedrag opgehaald. Bedankt aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd!

Omdat we voor een prachtig doel fietsen en het regelmatig lekker zomer- en fietsweer is, is de deadline van de sponsorride verschoven van 31 juli jl. naar 19 september 2021.

Fiets voor 19 september de individuele Herwerden-Kiwanis Sponsorride 2021!
 
Fiets de route die je wil! Samen fietsen we individueel om die fantastische oogbesturingscomputer aan te kunnen aanschaffen voor zorglocatie Willem Felsoord. De afstand maakt niet uit. Kies je voor de minimale afstand van 25 kilometer of ga je voor 150 km? Laat iedereen weten dat jij jouw afstand gaat fietsen en vraag iedereen om je te sponsoren voor het goede doel.

Fiets jouw route voor 19 september 2021!
Stuur na je fietstocht de Strava link, een afbeelding van je fietsknooppuntenroute, een foto van je sporthorloge of een mooie foto van onderweg naar info@herwerdenkiwanissponsorride.nl en ontvang de unieke deelname medaille 2021!
Daarnaast maak je kans om jouw prachtige foto afgedrukt te zien op aluminium (60x40).
Voor meer informatie kijk op www.herwerdenkiwanissponsorride.nl

Met jouw hulp, deelname en/of sponsoring steun jij de aanschaf van de oogbesturingscomputer voor zorglocatie Willem Felsoord.  

Deel deze post