KAZ

KAZ

Gratis activiteit op 5 maart voor kinderen tussen 6 en 12 jaar met ZoetermeerPas bij attractiecentrum Zoetermeer

Houd(en) uw kind(eren) van spelen, actief bezig zijn en pret maken met andere kinderen? Voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een Zoetermeerpas, organiseert serviceclub Kiwanis Zoetermeer op 5 maart 2016 geheel gratis een stoere activiteit bij Attractiecentrum Zoetermeer!

Aanmelden voor 19 februari 2016!!
VOL IS VOL

Het programma, de activiteit en aanmelden.

Het programma begint om 09.30 uur en eindigt om ca. 14.00 uur. Deze activiteit is georganiseerd onder de naam ‘Kinderen Actief in Zoetermeer (KAZ)’. Het aantal deelnemers aan deze activiteit van “Kinderen Actief in Zoetermeer” is maximaal 45 kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Er mogen maximaal 2 kinderen uit één gezin deelnemen. Aanmelden kan via het speciale inschrijfformulier dat u kunt ophalen bij Piëzo Zoetermeer, Stichting Leergeld of Kledingbank Meve.

Meer informatie over de aanmelding, de voorwaarden en het programma is te vinden op onze website http://www.kiwanis.nl/zoetermeer/KAZ.

Wie organiseert deze activiteit?

Kiwanis Zoetermeer is een serviceclub die als motto heeft ‘serving the children of the world’. Kiwanis Zoetermeer zet diverse projecten voor kinderen op en organiseert daarnaast ook activiteiten voor kinderen.

Bezoek wethouder Taco Kuiper van sociale zaken.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Zoetermeer, Attractiecentrum Zoetermeer en enkele Zoetermeerse ondernemers, waaronder Bakker Ammerlaan, DeLeesTafel.nl, Sanoma en ING. Wethouder Taco Kuiper juicht het toe dat Kiwanis zich op deze manier inzet voor Zoetermeerse kinderen en zal deze activiteit op 5 maart bezoeken om kennis te maken met de kinderen en de gezellige en positieve sfeer te ervaren.

Deel deze post